Špičkový šéfkuchař Evan Funke na čas opustil podnikání v oblasti gastronomie. Nyní se však vrací se záměrem otevřít v Los Angeles luxusní restauraci zaměřenou na přípravu pokrmů z těstovin. Navzdory všeobecné automatizaci zůstává věrný jejich ruční výrobě a tím i odkazu svých italských mentorů. Výživný dokument přináší portrét člověka, kterému vášeň k vaření a poctivému jídlu pomáhá překonávat všechny obtíže a krachy – a také mu zajistila přátele na celý život.
Rodák z Montrealu u filmu začínal jako producent a asistent režie, od roku 2010 natáčí i vlastní krátké filmy. Za druhý z nich nazvaný My First Movie (2011) získal Čestné uznání pro začínajícího tvůrce na MFF v Torontu, dále se věnoval tvorbě televizních seriálů. Jeho celovečerní debut Funke byl premiérově uveden na filmovém festivalu v Los Angeles.
Pro správu uživatelských účtů využíváme služeb našeho partnera - Colosseum
Pro správu uživatelských účtů využíváme služeb našeho partnera - Colosseum
Pro správu uživatelských účtů využíváme služeb našeho partnera - Colosseum