Řemeslná výroba čokolády jako umělecké vyjádření podobající se poezii či hudbě – i tak by se dalo označit sladké potěšení z dílny japonského cukráře Hironobu Cujigučiho. Držitel pěti ocenění prestižního pařížského veletrhu čokolády Salon du Chocolat by se svým nevídaným kulinářským dílem vycházejícím z japonských tradic rád získal toto ocenění i po šesté. Lyrický dokumentární portrét sleduje cestu za jedinečnou sladkou chutí s příměsí rýžové mouky a čajových lístků.
Takashi Watanabe od roku 2003 pracuje v TV Asahi Productions, kde se v rámci televizního zpravodajství podílel na rozhovorech s více než stovkou spisovatelů, politiků a obchodníků. Jedinečný filmový dokument Le Chocolat de H je jeho celovečerní debut.
Pro správu uživatelských účtů využíváme služeb našeho partnera - Colosseum
Pro správu uživatelských účtů využíváme služeb našeho partnera - Colosseum
Pro správu uživatelských účtů využíváme služeb našeho partnera - Colosseum